Kategória: Aktuális.
A 185 éves Herendi Porcelánmanufaktúra 2002 óta a Telenor ügyfele, 2003 óta pedig kiemelt ügyfele. A most megújított megállapodás értelmében idén a Telenor több mint ezer, hang- és mobilinternet előfizetéssel látja el a manufaktúra dolgozóit. A 2011. július 7-i szerződéskötés különlegessége, hogy a mobilszolgáltató vezérigazgatója, Christopher Laska a kereskedelmi vezérigazgató-helyettes Sigvart Voss Eriksen társaságában Herendre látogatott, hogy személyesen lássa el kézjegyével a megállapodást, és megtekintse a világ legnagyobb Herendi kincsestárát, Magyarország egyik leghíresebb hungarikumát.
 
"Nagy örömömre szolgál, hogy ilyen hosszú ideje ügyfeleink közt tudhatjuk a világ szinte valamennyi országában ismert, hungarikumnak számító Herendi Porcelánmanufaktúrát. Személy szerint rendkívül fontosnak tartom a legújabb technológiák bevezetése mellett az olyan értékmegőrző munkát is, amelyet hagyományőrző termékeivel a Herendi Porcelánmanufaktúra is képvisel. Külön öröm számomra, hogy a két vállalat ugyanazon értékekben hisz, saját termékei és szolgáltatásai kapcsán a tökéletességre törekszik, hogy azzal a lehető leginkább kielégítse ügyfelei igényeit" –mondta Christopher Laska, a Telenor Magyarország Zrt. vezérigazgatója herendi látogatásán.
 

herendy_es_telenor

"Ezen telekommunikációs szerződés létrejötte egy régóta tartó együttműködés megújítása a Telenor Magyarország Zrt. és a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. között. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy partnereink között tudhatjuk a Telenort. A Herendi Porcelánmanufaktúra amellett, hogy gazdasági társaságként működő sikeres vállalkozás, feladatának tekinti a hazai, és európai értékek ápolását, megőrzését, és jövő nemzedékek számára történő átörökítését. A herendi porcelán a kiváló minőség és elegancia szimbóluma, amelyet birtokolni érték és kiváltság. A Herendi Porcelánmanufaktúra értékteremtő munkáját hazai és külföldi kiállítások sora jelzi. Bízunk abban, hogy az értékteremtés elve mentén haladva a két cég közötti együttműködés a jövőben más területen is folytatódni fog, ehhez örömmel ajánljuk partnerségünket" – hangsúlyozta Dr. Simon Attila, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója.
(BrandTrend)