Kategória: Aktuális.
Az 1985-ben alapított AMIN Europe (Advertising Marketing International Network) 16 ország független ügynökségeinek szervezete. Az európai AMIN ugyan a globális AMIN Worldwide része, de ebben egy országot csak és kizárólag egy ügynökség képviselhet. Az AMIN Europe megközelítőleg 330 szakértőt foglalkoztat, akik évente csaknem 25 millió Euro bevételt generálnak, míg világviszonylatban a forgalom 2,9 milliárd USD. 
 
Az Insomniát átfogó, kölcsönös információcserét valamint egy budapesti látogatást követően hívták meg a szervezetbe. A reklámügynökség felvételét végül Idahoban, az AMIN Worlwide közgyűlésén hagyták jóvá.  
"Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy mi képviselhetjük Magyarországot ebben a rangos szervezetben, és tökéletesen azonosulunk az AMIN hitvallásával: több rugalmasságot kínálunk, mint egy globális kommunikációs vállalat és erőteljesebb együttműködést biztosítunk, mint egyetlen helyi ügynökség. Függetlenül, mégis egységben dolgozunk. Ugyanakkor örömmel tölt el minket, hogy tapasztalatot és tudást cserélhetünk más országok ügynökségeivel, és reméljük, hogy mi is előnyöket kovácsolhatunk az együttműködésből." – jegyezte meg Erdős Gergely az Insomnia Reklámügynökség ügyvezetője.
(BrandTrend)