Kategória: Aktuális.
A tavaly nyárig New York-i főkonzulként dolgozó kommunikációs szakember a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem nemzetközi kapcsolatok szakán végzett 1970-ben, majd a Magyar Kereskedelmi Kamara Sajtóosztályán helyezkedett el. Pályafutását a Magyar Rádió Hírszerkesztőségében folytatta, később pedig a Külügyminisztérium munkatársa lett, ahol több mint 20 év alatt számos beosztásban dolgozott.
A többi között Ottawában és Washingtonban, három évig a Külügyminisztérium szóvivőjeként is teljesített szolgálatot. Külügyi megbízatásai között két évig az ÁPV Rt. kommunikációs és marketing igazgatója, később pedig nyolc évig a Hill and Knowlton Hungary Kft. ügyvezető igazgatója volt.
"Az Insomnia olyan ügynökség, mely nemcsak hazai sikereket tudhat magáénak, hanem jelentős nemzetközi potenciállal is rendelkezik. Ez a fiatal, ámde komoly szakmai tapasztalatokkal rendelkező csapat lelkes hozzáállásában is megmutatkozik. Bárhol és bármely beosztásban dolgoztam, a kommunikáció a feladat fontos eleme volt. Bízom benne, hogy hozzá tudok tenni az ügynökségnél folyó munkához, és hasznát tudják venni nemzetközi és szakmai tapasztalataimnak is" – teszi hozzá Polgár Viktor nemzetközi igazgató.
(BrandTrend)