Kategória: Aktuális.
A 2011-es év is mozgalmas esztendő a Hyundai számára. Legújabb zászlóshajója, az i40 az európai D-kategóriában kíván híveket szerezni a márkának. Az idei genfi autószalonon debütáló újdonság szeptember elején érkezik a honi Hyundai márkakereskedésekbe.

hyundai_i40___j
Az i40 mellett, azzal egyidőben kerül a modellpalettára a megújult Elantra modell, amely az alsó-közép kategória újdonsága. Dinamikus formatervével, 4 ajtós karosszériával, gazdag felszereltséggel, valamint versenyképes árával igyekszik bővíteni a Hyundai tulajdonosok folyamatosan növekvő táborát. 

hyundai_elantra___j

Az idei nyár még két újdonságot hoz a fentieken kívül. Már megérkezett a hazai szalonokba a régen várt Genesis Coupé modell a megnyerő 3.8-as, valamint a sportos 2.0 literes erőforrással egyaránt. 

hyundai_genesis_coupe

A sportos, trendi, modern formák kedvelőinek egy igazi kuriózumot is fejlesztett a Hyundai németországi központja. A Veloster 2 1 ajtós sportkupé formája, és fiatalos megjelenése elérhető áron kínál megoldást az érdekes, izgalmas autók iránt fogékony vásárlóknak.
(BrandTrend)