Kategória: Aktuális.
A kereskedelmi rádió reggeli ébresztőműsora illetve kívánságműsora egy konténer-stúdióból szólt egy különleges járműszerelvény fedélzetéről, amely mindeközben az M7-esen és a 71-es úton falta a kilométereket. A rendhagyó konvoj előbb az alsóörsi Harley-fesztiválon állt meg, majd érintett több, Balaton-parti települést is.

class_fm_az_utakon

A műszaki bravúrt az Event-Audio Kft. stábja tervezte meg és vezényelte le. Maga a konténer-stúdió is egyedi tervezés, nemhogy Magyarországon, hanem Közép-Európában sem alkottak még ilyen önellátó, mobil adáslebonyolításra alkalmas eszközrendszert, amely bárhol és bármikor bevethető.

class_fm_mozgo_studioban

Az Event-Audio Kft. a ClassFM stratégiai partnere, a többi között meghatározó szerepet vállal a kitelepülések, rendezvények, így például az idei ClassNYÁR megvalósításában. Ennek részeként 100 m2-es fedett színpadot, professzionális hang- és fénytechnikát, LED-kijelzőt telepítenek a helyszínekre, ahol Magyarország legnépszerűbb fellépői szórakoztatják majd a közönséget az ingyenes programon. 
(BrandTrend)