Kategória: Aktuális.
A Ringier fotó- és videostúdió 2011-ben épült, a főváros frekventált helyén, a kiadó Futó utcai irodaépületében. A stúdió területe 140 m2, amely lehetőséget ad igényes és változatos munkák elkészítéséhez. Épített greenboxos videostúdió része alkalmas 1-2 illetve 3 szereplős stúdióbeszélgetésre, de kitelepülés is lehetséges a szintén rendelkezésre álló mobil green-rendszerrel.  
A modern, magas minőségi igényeket kielégítő felszerelés részeként full HD videokamerák, 5 csatornás mobil élővágó berendezés, 12 videolámpás felszerelés és fény-keverőpult, freemask-os
vakuk, softbox-rendszer, próbababák és sminkszoba is rendelkezésre áll. A saját gyártású tartalmak mellett, a médiavállalat külsős cégeknek is kínál stúdiószolgáltatásokat.
A fotó és videó stúdió szervezetileg Kerper Gábor, IT és technikai szolgáltatások igazgatóhoz tartoznak. A Ringier 2011-től nagy hangsúlyt fektet az elektronikus media területén megvalósuló projektekre. A live event terület mellett a televízós/videós tartalmak fejlesztése is hangsúlyt kap a kiadó 2011-es stratégiájában. Ez utóbbiban 2011. június közepétől külsős tanácsadóként Radnai Péter segíti a Ringier médiavállalatot.
(BrandTrend)