Kategória: Aktuális.
Lenhardt Balázs, a Jobbik országgyűlési képviselője május 19-i sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz az MNB arculatváltása kapcsán. A B&P Braun & Partners stratégiai marketingkommunikációs tanácsadó vállalat – amint ezt a Magyar Nemzeti Bank is többször megerősítette – nem vett részt az MNB arculatának elkészítésében, így ezért a Jobbik vádjaiban szereplő ellenszolgáltatást sem kaphatta meg.
 
A Jobbik a hamis vádakat tovább folytatva összeférhetetlenséggel vádolja Iglódi-Csató Juditot, a Magyar Nemzeti Bank volt kommunikációs igazgatóját, valamint a B&P Braun & Partners-t. Mivel nem a B&P Braun & Partners vagy bármely, az érdekeltségébe tartozó vállalat készítette a Magyar Nemzeti Bank arculatát, az azzal kapcsolatos közbeszerzési eljárást nem nyerhette meg, így összeférhetetlenség sem állhatott fenn.
 
Ezen információknak Lenhardt Balázsnak is birtokában kell lennie, hiszen az MNB honlapján az arculatváltással kapcsolatos információk hozzáférhetőek.
 
Braun Róbert, a B&P Braun & Partners résztulajdonosa a fenti tények nyomán, a többszöri hamis vádak miatt nyilvános bocsánatkérésre szólítja fel Lenhardt Balázst, a Jobbik képviselőjét.
(BrandTrend)