Kategória: Aktuális.
A bécsi székhelyű Chapter4 Communications csoport saját és partnerirodáin keresztül összesen 12 országban nyújt kommunikációs szolgáltatásokat. A Chapter4 saját irodái Ausztrián kívül Magyarországon, Szerbiában, Bosznia-Hercegovinában és Bulgáriában találhatók, míg a cég Macedóniában, Horvátországban, Szlovéniában, Romániában, Koszovóban, Albániában és Montenegróban partnerirodák révén látja el a megbízásokat. Romániában és Macedóniában hamarosan önálló Chapter4 iroda nyílik.
A Chapter4 egyúttal együttműködik a Burson-Marsteller új ausztriai képviseletével, az Ecker & Partnerrel, illetve a Wolfgang Rosam Change Communications-szel és tagja az osztrák Leading Advisors Group ügynökségcsoportnak. A Chapter4 a Burson-Marsteller korábbi képviseletének, a Hochegger CEE-nek helyébe lép. Jóllehet a Chapter4 már 2010 óta ellátja a Burson-Marsteller képviseletét, az együttműködést Magyarországon csak most jelentették be. A magyarországi Chapter4 irodát 2009-ben a hálózat első tagjaként alapították, ügyvezető partnere Pákolicz Attila.
"Örömmel jelentem be az együttműködésünket a Chapter4 csoporttal. Egyre nő a közép- és délkelet-európai régió gazdasági jelentősége, ezért különösen fontos, hogy jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink kommunikációs feladatait egy erős és megbízható pr-ügynökség lássa el. Számos irodájával és széles szolgáltatási portfóliójával a Chapter4 jelentős mértékben erősíti hálózatunkat a régióban" – mondta Jeremy Galbraith, a Burson-Marsteller EMEA régióért felelős ügyvezetője.
(BrandTrend)