Kategória: Aktuális.
A [freemail] felhasználóinak jelentős könnyebbséget biztosít az új közösségi mappa funkció, hiszen már nem kell keresgélniük a leveleik között. Aki szeretné, könnyen beállíthatja, hogy a közösségi oldalak értesítései egy külön mappába kerüljenek, elválasztva fontos, hasznos vagy épp azonnali választ igénylő leveleitől.
A bevezetés után a rendszer automatikusan felajánlja a beállítást, aki azonban ekkor nem él vele, később is megteheti, a Beállítások menüben, a Közösségi mappa pontban. Azoknak, akik alkalmazzák a funkciót, nem kell aggódniuk az értesítések felhalmozódása miatt, illetve a törlésükkel sem kell foglalkozniuk, ugyanis a rendszer azt a beérkezéstől számított 90 nap elteltével automatikusan elvégzi.
 
Az iWiW Kapuval a [freemail] felhasználói könnyedén, egy gombnyomással összeköthetik postafiókjukat az iWiW-profiljukkal, és ezután az általuk kiválasztott tartalmat egyszerűen megoszthatják ismerőseikkel a közösségi portál hírfolyamában. Ehhez először a levelezőrendszer menüjében az "iWiW kapu kinyitása" gombra kell kattintaniuk, majd a közösségi portálra belépni felhasználónevükkel és jelszavukkal.
A két rendszer összekötése után egyszerű a megosztás: leveleikből kijelölve egy meghatározott részt, vagy akár az egész szöveget a "Kijelölt szöveg küldése" menüpontra klikkelve a tartalom rögtön megjelenik a hírfolyamban. Hasonlóan eljárva, de a "Kép küldése" gombra kattintva az e-mailhez csatolt képeket oszthatják meg, míg linkek posztolása – az egérrel a linkre mutatva, az ott megjelenő – a "Link küldése" feliratra kattintva lehetséges.
(BrandTrend)