Kategória: Aktuális.
"A Kőbányai idei aranyérme annak a remek hagyománynak a folytatása, ami a Dreher Sörgyárak szereplését jellemzi a Monde Selection megmérettetésen" – mondta Kerekes Péter, a Dreher Sörgyárak Zrt. marketing igazgatója. "A Kőbányai sörünk a piacon a negyedik legnagyobb volumenben értékesített márka, ami bizonyítéka annak, hogy a magyar fogyasztók értékelik a minőséget és a hagyományt, hiszen nem először nyert aranyérmet az elismert belga sörminősítő versenyen. Közeleg a nyár, fogyasztónk minőségi felfrissülésre vágynak, ezért nemsokára indul a Dreher Szomjoltóság csapata a kiemelt Kőbányai sör területekre, médiakampánnyal és rendezvényekkel támogatva. Az év hátralévő részében a márka egyik legfontosabb értékére fókuszálunk, a frissítő jellegre, a felfrissülésre."
Évről-évre egyre több termék érkezik a világ minden tájáról, hogy a zsűri elismerését elnyerje: az idei díjakért több mint 80 országból, összesen 2450 termék pályázott. A sör az egyik legnépszerűbb kategória – minden évben közel kétszáz márkát neveznek. A sörök zsűrizésében neves sörfőzők, Michelin-csillagos séfek, mester sommelier-ek, táplálkozás- és egészségtudományi szakemberek, valamint a legjelentősebb söripari szervezetek vettek részt. 
"A Kőbányai sikere annak a hozzáállásnak az eredménye, ami a Dreher Sörgyárak minőség iránti elkötelezettségét jellemzi. A legfontosabb számunkra, hogy a termékeink a legmagasabb minőséget képviseljék, ennek az elvnek rendeljük alá cégünk teljes működését az alapanyagok kiválasztásától kezdve a sörfőzésen át a forgalmazásig és a fogyasztókkal való kapcsolatig. Ennek elismeréseként tekintünk, és büszkék vagyunk a Monde Selection versenyen elért aranyéremre és arra, hogy 1980 óta termékeink folyamatosan a legmagasabb minősítésekkel térnek haza" – mondta Kovács Sándor Lóránt, a Dreher Sörgyárak Zrt. vállalatfejlesztési igazgatója.    
A vállalat különböző termékeivel 1980 óta folyamatosan részt vesz a versenyen és az elmúlt 31 évben 66 éremből álló gyűjteményre tett szert, melyek között 49 arany, 13 ezüst és 4 bronz található, miközben tavaly a Dreher Classic termék elnyerte a Nemzetközi Kiváló Minőség Trófeát is, az egymást követő három évben szerzett aranyérem elismeréseként. 
(BrandTrend)