Kategória: Aktuális.
A Real Vienna nemzetközi szakexpo idén a bécsi vásárközpont D pavilonjában került megrendezésre. A szakmai kapcsolatok ápolása és az új üzleti lehetőségek mellett, a szakvásár színes konferenciaprogramot is biztosított az érdeklődőknek a befektetés és speciális piacok, valamint a hotel, turizmus és szabadidő két kiemelt témakörében. A befektetésekkel kapcsolatos konferenciaprogramok központjában Oroszország és a közép-kelet-európai befektetési lehetőségek, főként Lengyelország és Észak-Horvátország álltak.

BBR_RV

A BBR az idén először vett részt a rendezvényen, azzal a céllal, hogy standprogrammal gazdagítva a főváros kiállításon való megjelenését találkozópontot hozzon létre. A klaszter megjelenése mellett a tagok közül a WING Zrt és B&V Group vett még részt a vásáron kiállítóként. A Budapest Business Region "Vienna – B’ my guest" névre keresztelt bor- és pálinkakóstolóját Orbán Gergely, a BBR klasztermenedzsere nyitotta meg 16 órakor. Orbán Gergely megnyitóbeszédében felidézte, hogy a BBR szerepei 2008 óta különböző fázisokban követték egymást.

Budapest_stand

Kellemes hangulatban telt a megnyitót követő bor- és pálinkakóstoló, melyen a budapesti Városháza delegációja és Budapest stand kiállítói, meghívott hazai és nemzetközi vendégek, illetve a szaksajtó munkatársai vettek részt. A BBR folytatva a "hagyományt", következő nemzetközi networking rendezvényét 2011. október 5-én a müncheni Expo Realon szervezi meg.
(BrandTrend)