Kategória: Aktuális.
A Csalfa Karma története egy szerelmi háromszöget dolgoz fel, ahol ráadásul egy testvérpár törekszik ugyanazon pasi megszerzésére. "A fő irányelv szerint mindenkinek megvan a maga párja, de ha nem karmájuk szerint cselekszenek, könnyen lehet, hogy elkerülik egymást" – mesélt az alapkoncepcióról Kinizsi Ottó, a Barátok közt egykori Balassa Imréje, aki ezúttal társproducerként debütál.

Szt__rszerepl__k

 
Esztergályos Cecília játssza a websorozat jóságos boszorkányát. ő a harsány idős hölgy a földszinti lakásból, aki azt gondolja magáról, hogy tud jósolni. Ez vagy igaz, vagy nem, mindenesetre egyfolytában azon igyekszik, hogy két fiatal lélek ne kerülhesse el saját karmáját. Tóth Ildikó színművésznő is feltűnik az alkotásban, méghozzá egy igen harcias megcsalt feleség szerepkörében. Hazánk kedvenc stylistja, Lakatos Márk pedig kétszeres módon is hozzájárult a websorozathoz, hiszen ő alakította ki a karakterek stílusát, miközben a történet szereplőjeként önmagát alakítja.

F__szerepl__k

ők mindannyian keverik a sorozat szálait, ki ebbe, ki abba az irányba, de feltétlenül hozzájárulnak az Anna (Herrer Sára), Szonja (Bátyai Éva) és Robi (Rédei Roland) triumvirátus furcsa viszonyához. Akárcsak további két fiatal tehetséges színész, Molnár Áron és Győri András, valamint Napóleon, a hatalmas német dog.
(BrandTrend)