Kategória: Aktuális.
A minden szükséges tulajdonsággal felvértezett okostelefont a mobilinternet-használók következő generációjának igényeire szabták. Az újdonsággal az okostelefonoktól megszokott módon lehet internetezni, alkalmazásokat letölteni és használni, navigálni, valamint természetesen hozzáférhetők rajta a közösségi oldalak is.
 
Patrick Chomet, a Vodafone készülék csapatának igazgatója elmondta: "A Vodafone ügyfelei egyre nagyobb arányban élvezhetik az okostelefonok nyújtotta előnyöket, hiszen európai eladásaink 40%-át már ezek teszik ki. A Vodafone 858 Smart-tal szeretnénk a sajátmárkás termékeink körét szélesíteni, és egy új okostelefon koncepciót megalkotni. A készülék a magasabb kategóriás telefonok képességeit teszi elérhetővé minden ügyfelünk – beleértve a feltöltőkártyásokat is -számára."
 
Az Android 2.2 operációs rendszerrel érkező okostelefonon az Android Market mellett természetesen elérhetőek a platform kedvenc alkalmazásai, például a Gmail, a Google Maps vagy a Google Talk. A kamerával és kapacitív érintőkijelzővel rendelkező Vodafone Smart a WiFi-hálózatokra is rá tud csatlakozni.
 
A készülék kezdő képernyőjén számos hasznos alkalmazás, pl. a Facebook, az email-kliens, a Twitter és az Updates érhető el közvetlenül. Utóbbi segítségével a Vodafone által ajánlott alkalmazások és szolgáltatások közül válogathatnak a felhasználók.
(BrandTrend)