Kategória: Aktuális.
Az együttműködés keretében Lady Gaga átvette az irányítást a Metro felett 18 országban a Metro World News, a Metro központi szerkesztőségének londoni irodájában. Nemzetközi vendégszerkesztőként Lady Gaga beszélt az egyenlőségről, a személyiségről és a melegek jogairól. Ezeket a témákat a május 17-i Nemzetközi Nap a Homofóbia és Transzfóbia Ellen még megrendítőbbé tette, mivel éppen 21 éve annak, hogy a homoszexualitást eltávolították a WHO Nemzetközi Betegségminősítéséből.
Lady Gaga válogatott az újság cikkei közül és kommentálta őket. A nemzetközi pop ikon találkozott az új szerkesztő-asszisztensével, Jeroen Engelennel is, aki megnyerte a lehetőséget, hogy találkozhatott és együtt dolgozhatott Lady Gagával a nemzetközi szerkesztésben.
Lady Gaga elmondta: "Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Metro szerkesztője lehettem egy napra. Nem csak azért, mert szólhatok az olvasókhoz, hanem azért is, mert szeretném hangsúlyozni a generációm mondanivalóját, és hogy azt maguk mondhassák el. Szeretném kihangsúlyozni azt a lehetőséget is, hogy a kedvességgel, mobilitással és a pop kultúrával átléphetjük a szeretet és az elfogadás határait. Különbözőek vagyunk, és valójában ez bennünk a közös."
Maggie Samways ügyvezető alelnök és nemzetközi főszerkesztő hozzátette: "Lady Gaga nagyszerű vendégszerkesztő volt, rengeteg ötlettel, kommenttel, aki ért az olvasóink nyelvén. Teljesen átadta a személyiségét és a nézeteit ebben a kiadásban és reméljük, hogy Lady Gaga és a Metro World News közös munkája révén sikerült egy egyedi lapszámot összeállítanunk."
(BrandTrend)