Kategória: Aktuális.
Az akcióban a Grammy-díjas popdíva, Lady Gaga május 23-án megjelenő Born This Way című albumát hozzák el a szervezők díjmentesen azok számára, akik a Samsung Galaxy Mini-t választják tetszőleges új djuice számlás előfizetéssel, és egyúttal belépnek a djuice fejlődésösztönző és kedvezményprogramjába, a myLife-ba. A djuice új előfizetői tehát elsők között juthatnak hozzá az amerikai énekesnő legfrissebb dalaihoz, amit aztán új androidos mobiljukon akár folyamatosan zsebükben is tarthatnak. Ráadásként az új Lady Gaga album letöltői között öt ajándékcsomagot sorsolnak a szervezők, amelyek a világsztár kézjegyével ellátott relikviákat tartalmaznak. Az akció ideje alatt az egyszerűen kezelhető, kompakt és okos androidos Samsung Galaxy Mini djuice számlás előfizetéssel mindössze 8990 Ft-os áron lesz elérhető minden 26 év alatti fiatal számára.
"A tanév vége közeledtével a ballagások, érettségi, bulik idején egy igazán különleges ajánlattal szeretnénk meglepni a fiatalokat. Lady Gaga és az okostelefonok egyaránt népszerűek a fiatalok körében, ezért külön öröm, hogy a Samsunggal közösen tető alá hozhattuk ezt a megismételhetetlen akciót. A wifis Samsung Galaxy Mini kiváló választás lehet a pörgős diákok számára, Lady Gaga pedig egy remek ajándék. Bízunk benne, hogy idén sok nyári bulin szólnak majd hangosan az új Lady Gaga album slágerei, amit a djuice és a Samsung akciójában szereztek meg a fiatalok" – mondta Mondvay Dániel a djuice kommunikációs menedzsere
A djuice-nak és a Samsung-nak köszönhetően két nappal a nagylemez hivatalos megjelenése előtt, Magyarországon elsőként május 21-én este, az U26-ban lesz hallható Lady Gaga legújabb albuma. Dj Junior egy nem mindennapi dj set-ben mutatja be a Born This Way legfrissebb dalait. A helyszínen az énekesnő rajongóit további meglepetések is várják: Lady Gaga hasonmásverseny, ahol 5 dedikált album talál gazdára a leghitelesebb imitátorok között, autentikus táncelőadások az énekesnő videóklippjeiből, és nem maradhat el az U26 kínálatából a Pokerface koktél sem. Az ingyenes, de korlátozott darabszámban elérhető belépőkért a djuice Facebook oldalát érdemes követni, a szervezők itt közlik majd a jegyhez jutás lehetőségét.
A szervezők azokra a fiatalokra is gondolnak, akik nem juthatnak el az U26-os Lady Gaga bulira. Aki exkluzív érdekességeket és kulisszatitkokat szeretne megtudni kedvencéről, 2011. május 17-től androidos telefonjára letöltheti a legújabb Lady Gaga applikációt a promóció microsite-járól.
(BrandTrend)