Kategória: Aktuális.
"Mint minden évben, így most is szeretünk új dolgokat kipróbálni és új elemekkel színesíteni a díjkiosztót. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy az est házigazdája idén Király L. Norbi lesz, aki hatalmas sikert ért el az X-faktorban és olvasóink is nagyon kedvelik őt. Hiszünk benne, hogy Norbi színpadi rutinja és szakmai profizmusa miatt a műsorvezetői szerepben is remek szórakoztatást fog nyújtani a nézőknek. A műsort Dukai Reginával együtt celebrálják majd, aki már tavaly is részt vett a show levezetésében." – nyilatkozta Illés Csaba a BRAVO főszerkesztője.
"Hihetetlen büszkeséggel tölt el, hogy a BRAVO magazin engem kért fel, hogy ebben az évben én vezessem a műsort Reginával az oldalamon. Bár eddig énekesként ismert meg az ország, már most ígérhetem, hogy nem fogok csalódást okozni, és műsorvezetőként is hozom majd a showt! Ez az este különösen fontos számomra, hiszen a díjátadó utáni koncerten én is fellépek a Live Jam szekcióban. Már nagyon várom június 4-ét és lelkesen készülök az új feladatomra!" – újságolta örömmel az X-faktorban feltűnt énekes, Király L. Norbert.
A showműsorban fellép a No Comment tánccsapata, de számíthatunk Fluorra is egy különleges produkcióval, illetve fellép még Lola, Tolvai Reni, Düki, MM, Brasch Bence és Janicsák Veca is. 
A díjakat a Hotel Éden nyertesei, Görög Zita, Zimány Linda, VV Anikó és VV Zsófi, Szabó Zsófi és Baronits Gábor illetve Orosz Barbara nyújtják át. A showt követően egy különleges speciális live jam koncerttel zárul az este, ahol egy színpadon adja elő saját számait SP, Tóth Gabi, Király L. Norbi, Vastag Tomi, a Children of Distance és az AFC. Ezen előadók egymással is énekelnek eddig el nem hangzott duetteket a színpadon. 
A belépés az eddigi gyakorlatnak megfelelően most is bárki számára ingyenes a rendezvényre. Így lehetősége nyílik minden kíváncsi rajongónak, hogy részt vehessen Magyarország egyik legfontosabb díjkiosztóján és élőben találkozhasson kedvenceivel.