Kategória: Aktuális.
A BAUHAUS 15 országban van jelen Európában, Németországban 130 szakáruházat működtet, míg Horvátországtól Svédországig 87 helyen vásárolhatnak az otthonuk szépítésére vágyók. 
A BAUHAUS 2007-ben érkezett Magyarországra. A több mint 50 éves múltra visszatekintő szakáruházlánc jelenleg Dunakeszin és Szigetszentmiklóson várja a szakszerű kiszolgálást, a megfizethető árakat és minőségi termékeket kereső vásárlókat. Heteken belül a harmadik szakáruház is megnyitja kapuit Maglódon, amely a 218. lesz az európai szakáruházak sorában. A 20 ezer négyzetméteres szakáruház berendezése már elkezdődött. 
Maglódon kivitelezési szolgáltatás, profi gépkölcsönző, lapszabászat, speciális festékeket és lakkokat is színező festékkeverő centrum, és 120 ezer különböző minőségi terméket átölelő választék áll a vásárlók rendelkezésére. A szolgáltatások és a termékek a következő szakterületeket ölelik fel: építési elemek – építőanyagok, faáru, fűrészáru, csempe, szaniter, víz- és gázszerelvények, Fürdők Világa, villanyszerelési termékek- világítástechnika, Városi kert, belső dekoráció, festékek, szerszámok és gépek, vasáru, autó felszerelés.
Egy teljesen speciális szolgáltatást nyújt a szakembereknek és a házépítőknek a DRIVE-IN ARENA. Az alapelv nagyon egyszerű: Behajt! Felpakol! Kihajt! Az 5000 négyzetméteres alapterületen található DRIVE-IN ARENA-ban a vásárlók könnyen és gyorsan vásárolhatják meg az építési anyagokat és építési elemeket. A vásárló az autójával (akár teherautóval is) behajthat az épület ezen részébe, ahol közvetlenül a járműbe teszi a kiválasztott árukat, majd a fizetés is az autóból történik, így a nagy terjedelmű, súlyos építési anyagok átpakolások nélkül kerülnek a csomagtartókba.
Hasonlóan komplex szolgáltatást nyújt a Fürdők Világa osztály, ahol a BAUHAUS szakemberei 3D-s tervezés segítségével tervezik meg a megálmodott fürdőszobát, majd igény szerint helyi szakemberek bevonásával meg is valósítják azt, természetesen mindezt BAUHAUS garanciával. A Fürdők Világa osztályán bemutatott különböző stílusú mintafürdőszobák számtalan ötlettel szolgálnak a vásárlóknak.
(BrandTrend)