Kategória: Aktuális.
A technológiai fejlesztéseknek köszönhetően az LG Optimus 2X még nagyobb teljesítményt és gyorsabb multimédiás szórakoztató funkciókat biztosít.
"Büszkék vagyunk arra, hogy az Optimus 2X-et a neves Guinness World Records™ hivatalosan is a világ első kétmagos okostelefonjának nyilvánította."- nyilatkozta Jong-seok Park, az LG Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. – "Az LG Optimus 2X új korszakot nyitott az okostelefonok történetében. A készülék eddig példátlan sebességet és teljesítményt kínál a felhasználóinak, amely további egyedi funkciókkal egészül ki (pl. tartalomkivetítés HDMI kábelen keresztül). Mindezeknek köszönhetően az Optimus 2X egy igazán kiváló, prémium Android okostelefonnak tekinthető."
Frank Foley, a Guinness World Records™ alelnöke így fogalmazott: "Gratulálunk az LG-nek az Optimus 2X kifejlesztéséért, amely páratlan teljesítmény napjaink felgyorsult technológiai világában."
Az LG tavaly decemberben jelentette be az Optimus 2X megjelenését, majd a készüléket az idén januárban Las Vegasban megrendezett Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Vásáron (CES) be is mutatta a nagyközönségnek.
(BrandTrend)