Kategória: Aktuális.

Az AGB Nielsen Médiakutató Kft. adatai szerint az éppen televíziózók 20,3 százaléka szurkolt Katinak a tévékészülékek előtt (közönségarány, 4 ).

A teljes adást átlagosan 798.715 néző, a lakosság 8,7 százaléka izgulta végig (nézettség, 4 ). A műsor legnézettebb időszakában, a 68. és 75. perc között – Wolf Kati ekkor lépett színpadra a düsseldorfi arénában – többször is egymillió fölé emelkedett a műsor nézettsége, az adás 74., egyben a magyar versenydal utolsó percét 1.119.094 néző követte az m1-en (4 ).

Hasonlóan jó eredményeket ért el a közvetítés a 18-49 éves célcsoportban is: a tévézők 20,5 százaléka nézte az adást (közönségarány, 18-49), és a korcsoport  8,4 százaléka, 357 ezer néző töltötte az egész estét az MTV képernyője előtt (nézettség, 18-49).

wolf_kati_nezettseg

Tizenkilenc induló közül tíz ország jutott tovább a 43 résztvevővel zajló düsseldorfi Eurovíziós Dalfesztivál szombati döntőjébe – köztük Magyarország. Wolf Kati ötödikként áll színpadra. A döntőbe jutás hírére az RTL Klub menedzsmentje korábbi időpontra hozta a szombat esti Csillag születik élő adását, hogy – mint a műsor honlapján írják – a nézőknek ne kelljen választaniuk, a tehetségkutatót nézik, vagy Wolf Katinak drukkolnak. A Magyar Televízió ezúton is üdvözli a kereskedelmi csatorna döntését, és szombat este 20.25-től stúdióműsorral és a düsseldorfi döntő élő közvetítésével várja újra nézőit.
(BrandTrend)