Kategória: Aktuális.

Az éjszakát a külvilágtól elzárva egy belvárosi luxus szállodában töltötte, másnap reggel azonnal kezdetét vette élete eddigi legromantikusabb kalandja.

A magyar televíziózás történetében egyedülálló vállalkozás ez a valóságshow, hiszen a főszereplő tudta nélkül zajlottak az előkészületek, valamint naponta jelentkező párkereső reality sem készült még.

A tizenhat lányt, akik Alekosz kegyeiért versengenek, Olivér válogatta, aki a műsor során tanácsaival is segíti az Okostojást. A főszereplő romantikus, szende, rámenős és különc hölgyek koszorújában töltheti az elkövetkező három hetet.

A ValóVilág Villa, amely kevesebb, mint 24 óra alatt teljesen átalakult a lányok otthonául szolgál. Alekosz rezidenciája a Villa mellett található, éjszakáit egy luxus lakóbuszban tölti, de rendelkezésére áll egy medence és egy kiskocsma is.

Különböző feladatok és randevúk alapján dönti majd el, hogy ki a legkedvesebb szívének.

Alekosz_RTL_2
Forrás: Blikk címlap

A feladatok lebonyolításában Alekosz segítségére lesznek majd korábbi játékostársai: Éva, Gombi, Szandika, Anikó és Gigi. Azoktól a lányoktól pedig, akik nem nyerik el tetszését a Szívceremónián búcsúzik el. A műsor végén a két utolsó, még versenyben lévő jelölt közül Alekosz kiválasztja menyasszonyát. A görög szívtipró és párja számos "nászajándékkal" gazdagodik majd, köztük egy csodálatos görögországi utazással.

A produkció hivatalos honlapja www.rtlklub.hu/alekosz címen érhető el, ahol naponta friss híreket és kimaradt jeleneteket láthatnak az érdeklődök.
(BrandTrend)