Kategória: Aktuális.
Hazánk első romantikus websorozata, a Csalfa Karma május 23-án, délben debütál. A történet örökzöld témát, egy szerelmi háromszöget dolgoz fel, meglehetősen szerencsétlen felállásban, hiszen  a háromszög két csúcspontját egy nővérpár alkotja. Mindketten – tudtuk nélkül – ugyanarra a pasira hajtanak. A fő irányelv szerint mindenkinek megvan a maga párja, de ha nem karmájuk szerint cselekszenek, könnyen lehet, hogy elkerülik egymást…

resized__399x600_CSK_harman

 
A Csalfa Karma főszerepeit tehetséges fiatal színészek játsszák. A testvérpár egyik tagja a tiszta lelkű, kreatív, de visszahúzódó Anna. őt a Kesh Zenekar énekesnője, Herrer Sára alakítja, aki a Fluor "Mizu" dalának jazz-es feldolgozásával robbantott, klipjét többszázezren töltötték már le a videómegosztókról. Színésznőként szerepelt többek között a Sorstalanságban, az Életképekben, a Casinoban, illetve a Szégyenben is. A másik lánytestvér a rendkívül csinos modell, minden férfi álma, Szonja, aki bármire képes azért, hogy végre megállapodhasson. őt Bátyai Éva, a Győri Nemzeti Színház tagja testesíti meg. Az alfahím pedig Robi, aki nem is tudja, mekkora döntés előtt áll – szerepét a Szegedi Nemzeti Színház színésze, Rédei Roland játssza.
 
Az Origo Zrt. megrendelésében készülő – a magyar piacon teljesen új műfajként debütáló – alkotás egyenként 7 perces részei hétfőn-szerdán-pénteken kerülnek ki a Life.hu női portálra, összefűzött részeit pedig vasárnaponként adja a LifeNetwork TV. A Csalfa Karma 24 webizódjának gyártója a Barátok köztöt is jegyző Magyar Grundy UFA.
(BrandTrend)