Kategória: Aktuális.
A III. PR Nyári Egyetem programja az előzetes tervek szerint az alábbiak szerint alakul. A hétfői nap az arculaté, kedden a public affairs világába nyerhetnek betekintést a hallgatók, szerdán pedig a sajtó és nyilvánosság témája lesz a középpontban. A hét második felében pedig a marketing-pr, a pénzügyi finanszírozás és a CSR rejtelmeibe avatják be az előadók az érdeklődőket. Idén gyakorlatorientáltabb programot szeretnének megvalósítani a szervezők, azaz a délelőtt 9-től 12-ig megtartott előadások után a délutáni szekciókban a szemináriumoké, kiscsoportos foglalkozásoké lesz a főszerep.
Az előadói gárda az előzetes jelentkezések alapján már alakulóban van, és többek között olyan nevek jelennek meg idén a PR Nyári Egyetemen, mint Szeles Péter – Magyar Public Relations Szövetség, Ferling József – Ferling PR, Petrányi-Széll Rita – PS PRovocative, Lakatos Zsófia – Hill and Knowlton, Dr. Reichenbach Mónika – Pázmánd község polgármestere, valamint Simkó János – a Hungária Televízió Közalapítvány Kuratóriumának volt elnöke.
A teljes részvételi díj: 30.000 Ft, MPRSZ-tagoknak 15.000 Ft, mely tartalmazza az utazás, szállás és napi háromszori étkezés költségét. Jelentkezni az alábbi linken lehet egy rövid kérdőív kitöltésével, további információ a programról pedig itt található.
(BrandTrend)