Kategória: Aktuális.
Ez év márciusától a közösségi portálon nyitottá váltak a klubok, események és alkalmazások. Ennek megfelelően a keresőprogramok az iWiW-es oldalak közül is megjeleníthetnek találatokat, hiszen ezen adatlapok minden internetező számára publikusak lettek. A fejlesztés a következő fázisába lépett: bármely regisztrált felhasználó dönthet arról, megnyitja-e adatlapját, illetve foglal-e magának külön webcímet.
 
"Amikor egy felhasználó bejelentkezik portálunkra, feltesszük a kérdést, hogy publikussá kívánja-e tenni az oldalát. Természetesen mindenki egyénileg dönthet arról, hogy mely adatai legyenek mindenki számára elérhetőek, melyek nem. Emellett mindenki saját dizájnt varázsolhat névjegyoldalának, amihez sablonokat is ajánlunk. Ugyanakkor utat engedünk a kreativitásnak is, ha a felhasználó ‘hozott anyaggal’, háttérképpel akar dolgozni"- avat be a gyakorlati részletekbe az iWiW vezetője, Kovács Gergely.
 
Ha személyes adatlapunkat, vagy annak egy részét publikussá tesszük, minden internetező és webkereső ránk találhat. Érdemes így például egy elegáns oldalt varázsolni magunknak, majd igényelni egy oda vezető ingyenes URL-t, és ezt használhatjuk névjegyünkben elérhetőségként, vagy akár önéletrajzként is. 
 
További újdonság, hogy az iWiW-re már meghívó nélkül is lehet regisztrálni, valamint az apróhirdetések is nyitottá váltak. Így a keresőprogramok a jövőben innen is adnak majd találatokat, ezzel pedig a felhasználó vélhetően gyorsabban éri el célját.
További hírek: Nyit az iWiW
(BrandTrend)