Kategória: Aktuális.
Hatalmas robajjal indult Wolf Kati első nyilvános táncpróbája: Makár István táncos duplaszaltója olyan jól sikerült, hogy lerúgta a táncterem mennyezetéről a diszkógömböt Kati, a táncosok és a vokalista lányok legnagyobb rémületére. A "csattanós" kezdet ellenére a táncpróba jól sikerült: a színpadi és a televíziós produkció, a koreográfia több részlete is kezd kirajzolódni.
A mozgáskép Magyarország egyik legismertebb táncművésze, Papp Timi nevéhez köthető, aki több magyar televíziós megaprodukció koreográfusi feladatai mellett az Eurovíziós Dalfesztivál világát is jól ismeri. Várkonyi Attila, a Magyar Televízió eurovíziós projektvezetője hangsúlyozta: a színpadi produkció televíziós megjelenítése is kulcsfontosságú, hiszen a düsseldorfi Aréna 30 ezres közönségén kívül több mint százmillióan fogják a televíziók előtt ülve nézni és értékelni a látott fellépéseket egész Európában. Az Indián művésznéven megismert rendező, aki Kati klipjét megálmodta, minden táncpróbán jelen van, és személyesen felügyeli a színpadkép kialakítását.
 
Az angol-magyar nyelvű, What About My Dreams (Szerelem, miért múlsz?) című dallal induló Wolf Katit két énekesnő erősíti a háttérből: Ambrus Rita és Jármai Edit egyaránt rutinos előadóművészek. A nagyváradi születésű Ambrus Rita együtt dolgozott a Bergendy zenekarral, a legismertebb magyar előadók lemezein vokálozott. Több filmben, televíziós produkcióban énekelt főcímdalt, fellépett sok más mellett a Csináljuk a fesztivált című MTV-s műsorban is. Jármai Edit színészetet tanult Budapesten és Szolnokon, majd dzsessz-zenekarával járta az országot, saját csapata, a szvinget játszó Edith and the Gigolos mellett hat éve Fenyő Miklós zenekarának a tagja.

WolfKati_proba_110407

 
Persze nemcsak a lányok segítik Wolf Kati dalát, valójában a három fiú táncosból ketten musicalszínészek, így ők, Szentirmai Zsolt és Kiss Ernő Zsolt énekelni is fognak. A félig portugál Szentirmai Zsoltot több népszerű zenés és prózai produkcióból ismerhetik a színházba járók. Gyerekszínészként kezdte pályáját, később sok más mellett fellépett a West Side Storyban, a Dzsungel könyvében, illetve az Operett Színház Rómeó és Júliájának Benvoliója volt. Jelenleg a Magyar Színház és a Madách számos előadásában, köztük a Vámpírok báljában és Az Operaház fantomjában is játszik.
Kiss Ernő Zsolt a Táncművészeti Főiskolán végzett 2004-ben néptánc és színházi tánc tagozaton. Énekes és táncos színpadi produkciókban egyaránt láthatják a nézők, a Madách Színház és a Pesti Színház is rendszeresen foglalkoztatja, emellett pedig táncfoglalkozásokat tart egy általa alapított alkotóműhelyben.

Makár István táncművész ugyan nem énekel, ám annál látványosabb táncos koreográfiát bízott rá Papp Timi – ennek eredményeként repült az a bizonyos üveggömb a próbán. István showtáncosként kezdte pályafutását, két különböző kategóriában világbajnokságot is nyert. Szabadúszó táncművész, több televíziós produkció mellett a Thália Színház Egy színésznő lánya című darabban szólótáncosként dolgozott.
(BrandTrend)