Kategória: Aktuális.
Lady Gaga, mint vendégszerkesztő az egyenlőség és egyéniség témában szólal meg és választ ki történeteket, valamint a napi friss hírekkel kapcsolatban mondja el észrevételeit.  Lady Gaga 20 ország Metro kiadását szerkeszti majd a Londoni Metro World News irodájából, mely a Metro központi hírszolgáltatója.
"Izgatottan várjuk, hogy Lady Gaga irányítsa a napi újság szerkesztését! A Metro World News és a helyi csapat Lady Gaga-val közösen készíti el ezt a bizonyos május 17-i lapszámot" – mondta Maggie Samways ügyvezető alelnök, nemzetközi főszerkesztő.- "Lady Gaga egy rendkívüli művészi tehetség, így biztos vagyok benne, hogy az aznapi kiadás tükrözni fogja személyiségét: kreatív, inspiráló és meglepő lesz."
A nemzetközi vendégszerkesztés részeként, a Metro elindít egy versenyt, amely során egy szerencsés olvasót választanak majd ki, aki a londoni irodában Lady Gaga szerkesztőségi titkára lehet.  A verseny minden Metro olvasó és Gaga rajongó előtt nyitva áll, mindössze két témakört kell megfogalmazniuk: "Erre születtem (Born This Way)", valamint szerintük hogyan érvényesülhet az egyenlőség a világban?
"A világ jelenlegi legnagyobb posztárjának és a világ legnagyobb napilapjának együttműködése egy dinamikus módja, hogy a ‘fiatal szörnyecskéket’ – elnézést az olvasóktól – megmozgassuk, hogy közösen vegyenek részt fontos kérdéseket érintő témákban." – mondta Christian Quarles alelnök, nemzetközi marketingigazgató. – "Ez az együttműködés páratlan, és meg vagyok győződve arról, hogy ezzel az olvasók is tisztában vannak és elkötelezettek. A Metro reklámkampányával világszerte 37 millió olvasót ér el."
(BrandTrend)