Kategória: Aktuális.
Mindez több lehetőséget és könnyebb csatlakozást biztosít az Ázsia Csendes óceáni régióban tevékenykedő vállalatok számára, illetve megkönnyíti az európai vállalatok Ázsiából történő alkatrész- és termékbeszerzését is. Ezekkel az új járatokkal megvalósuló "next-day" szolgáltatásával a UPS szélesebben fedi le Európát, mint bármely más logisztikai fuvarozó.
A UPS kölni légikikötője a középpontja a cég kiterjedt és egységes európai légi és földi hálózatának, amely 460 működő létesítményt és napi 156 Európán belüli járatot foglal magába. Ez biztosítja, hogy a UPS minden európai címre képes szállítani. A világ legfejlettebb technológiája által támogatott hatékony hálózat versenyelőnyt biztosít a vállalatok számára, és lehetőséget, hogy gyakorlatilag minden piacot háztól-házig elérjenek ugyanazzal az egy logisztikai szolgáltató segítségével.
"Hong Kong stratégiailag fontos piac a UPS számára, köszönhetően a kínai szárazföldhöz való közelségének és a jól kiépített kereskedelmi kapcsolatainak a világ többi részével" – mondta Dan Brutto a UPS International elnöke. – "Az EU egyre fontosabb kereskedelmi partnerévé válik több ázsiai piacnak, ezen járatok bevezetése az ázsiai kereskedelem mellett való elkötelezettségünket mutatják, hiszen így további és gyorsabb lehetőségeket nyújtunk ezeken a kereskedelmi útvonalakon."
"Az új direkt járatok jelentősen lecsökkentik a tranzit időt Hong Kong és Európa között, bizonyítva Európa számára, hogy az Ázsiából történő behozatal is lehet gyors és hatékony lehetőség" – tette hozzá Wolfgang Flick a UPS Europe elnöke. – "Az elmúlt pár évben a Hong Kong – Európa vonal az egyik leggyorsabban növekedő és fejlődő kereskedelmi útvonallá nőtte ki magát. A UPS új járatai szignifikáns kapacitásnövekedést jelentenek ezeken a vonalakon."
(BrandTrend)