Kategória: Aktuális.
A UPC videotár legelső, külön választható havidíjas tévés tartalomcsomagjában mindössze egyetlen film pár száz forintos díjáért egy hónapon át korlátlanul válogathatnak az előfizetők a mesék között.
 
A csomag a gyerekek legkedveltebb sorozatait tartalmazza, mint a Mr .Bean, Timmy, Holly Hobby és barátai, Sharon naplója, Viva Piñata, jelenleg több, mint 100 epizóddal. A későbbiekben olyan nagysikerű animációs sorozatok is elérhetőek lesznek, mint például Franklin; Babar, az elefántok királya; Bindi, a dzsungel lánya vagy a Varázslatos iskolabusz.
 
A Minimax videotár csomag a digitális kábeltelevíziós alapcsomag minden előfizetője számára határozatlan idejű szerződés nélkül is elérhető kiegészítő szolgáltatás. A megrendelést követően 3 hónapon át most mindenki teljesen díjmentesen próbálhatja ki az új csomagot, amely később, a negyedik hónaptól is csupán 600 Ft-ba kerül havonta. Ezért a díjért bármikor, korlátlan alkalommal hívhatóak a képernyőre a Minimax mesefilmjei, és megtekintés közben akármikor megállíthatóak, vissza- és előre tekerhetőek, akár egy DVD-film.
(BrandTrend)