Kategória: Aktuális.

Az album mellé csomagolt CD pedig az adott év legnagyobb – hazai és külföldi – slágereiből válogat.

"Talán sokan nem tudják, hogy 1990-ben indult útjára egy olyan rajzfilmsorozat, amelynek atyja magyar származású, és azóta is fut. Persze ez az információ a többi között a Wikipédián is fellelhető; a kiadvány nem ebben, hanem a tálalás módjában egyedi. A Simpsons mellett persze más, jóval fontosabb események is zajlottak: február 10-én vonultak ki a szovjet csapatok hazánkból, egy nappal később pedig kiszabadult a fogságból Nelson Mandela." 
 – mondta Nyomárkay Kázmér lapigazgató.

best_of_1990

Minden kiadvány egy év történéseit veszi sorra – a szerkesztés elve egyértelmű: azon események kerülnek terítékre, amelyek valamilyen okból meghatározták Magyarország és a világ gondolkodását, életét. Összegyűjti, hogy az adott évben mit néztünk a televízióban, milyen zene szólt a rádióban, mennyit költött élelmiszerre egy négy fős család, mennyibe került egy vonaljegy, tíz darab tojás, vagy éppen egy nyugdíjasnak mekkora nyugdíjat hozott havonta  a postás, és mennyi pénzt vitt haza egy átlagos munkavállaló.

"Hogy segítsük a nosztalgiázást vagy a "belehelyezkedést", minden album mellé egy zenei CD-t csomagoltunk, amelyen az adott év slágere lesz hallható, 10 nemzetközi és 5 magyar dallal" – tette hozzá Nyomárkay Kázmér.

A Best of…kollekció húsz része mintegy 1000 oldalon és 300 slágerrel ad áttekintést az elmúlt húsz esztendőről. A kiadvány az újságárusoknál kapható.
(BrandTrend)