Kategória: Aktuális.
"Magazinunk immár négyéves fennállása során számtalan olyan nőről adott hírt, akik bámulatos teljesítményükkel kiváltották csodálatunkat, akik példájukkal inspirálnak bennünket. Ezek a követésre méltó életutak adták az ötletet elhatározásunkhoz: ezentúl „Inspiráló nők” címen évről évre meghirdetjük az Éva magazin díját. Olvasóközönségünket – de voltaképpen nemcsak az Éva olvasóit, hanem mindenkit – ösztönözni kívánjuk olyan nők elismerésével, akik hisznek magukban, állhatatosan dolgoznak céljukért, és a közösség számára is értékes, hasznos eredményeket mutatnak fel" – nyilatkozta a lap főszerkesztője, Pócsik Anita az Éva-díjról.
A kiadó idén 5 kategóriában jelölt 3-3 kiválóságot
1. Környezetvédő
2. Sikeres vállalkozó
3. Segítő
4. Fiatal tehetség
5. Hétköznapi hős 
A díjakat szakmai és társadalmi megbecsülésnek örvendő személyekből összeállított zsűri ítéli oda:
  • Margaret Ann Dowling, a Marquard Media Magyarország Kiadó ügyvezető igazgatója
  • Pócsik Anita, az Éva magazin főszerkesztője
  • Dobó Kata színésznő, a Magyar Hospice Alapítvány kuratóriumi tagja, önkéntes
  • Keleti Andrea, a TV2 Napló szerkesztő-riportere, 
  • Érczfalvi András, az MR1-Kossuth Rádió Napközben újságírója
  • Bus István, a Playboy magazin főszerkesztő-helyettese, az Éva magazin állandó szerzője
Egy hatodik, közönségdíjas kitüntetett is lesz, akit az összes jelölt, azaz 15 nő közül választhatnak ki az olvasók a magazin internetes oldalán. Március 15-ig szavazhatnak az érdeklődők, akik a szavazáson túl saját inspiráló történeteiket is elküldhetik a szerkesztőségbe.
Az Éva-díjról és a jelöltekről az Éva magazin weboldala mellett a február 22-én megjelenő márciusi lapszámban is olvashatnak, a nyertesekről pedig áprilisban a májusi lapszám tudósít. Ezt követően a nyertesekkel egy díjátadó eseményre is sor kerül, melyhez a díjakat a Dove és a Swarovski biztosítja.
(BrandTrend)