Kategória: Aktuális.
Összesen tizennyolcan érkeztek az ország különböző régióiból, hogy ellessék néhány ínyenc fogás elkészítését Mautner Zsófitól, az ismert gasztrobloggertől. A közös főzés sztárvendége Pindroch Csaba volt, aki a T-Home januári, kedvező vezetékes telefonajánlatát népszerűsítő reklámszpotjának főszerepében konyhai bűvészmutatványokkal próbálkozott.

A művész a valóságban sokkal rátermettebbnek bizonyult, szakavatott mozdulatokkal segédkezett Mautner Zsófi keleti ihletésű menüsorának  elkészítésében. A távol-keleti steak salátából, a zöldségekkel tálalt "en papillotte" (papírban sült) lazacból és a karamellizált ananásszal bolondított, gőzölt joghurtkrémből álló menüsort a T-Home Facebook rajongói választották ki a gasztroblogger receptjei közül. A jó hangulatú esemény végén a nyertesek a sztárok társaságában fogyasztották el a saját készítésű finomságokat.
 

A T-Home január 24. és 29. között zajló játékában a Hoppá reklámszpottal kapcsolatos kérdésekre helyesen válaszolók közül sorsolták ki azokat a szerencséseket, akik részt vehettek a múlt szombati rendezvényen.
(BrandTrend)