Kategória: Aktuális.
Moti Keren váltja Herman Verstraetent a budapesti régióközpont élén. Az elmúlt 20 évben Keren különböző vezető pozíciókat töltött be az Unilevernél többek között az Egyesült Királyságban és Izraelben, széleskörű szakmai tapasztalatot szerezve az FMCG szektorban.

Keren a Tel Avivi Egyetemen szerzett közgazdász diplomát, majd marketing és pénzügy szakon kapott MBA fokozatot. Karrierjét az Unilevernél kezdte 1990-ben, 1997-ig értékesítési és marketing pozíciókat töltött be, majd létrehozta a tervezési részleget. 1997-ben átköltözött az Egyesült Királyságba, ahol IT területen szerzett tapasztalatot, majd a logisztikai részleg vezetője lett. 2001-ben visszatért az Unilever izraeli vállalatához, ahol az ellátási lánc menedzsmentért (SMC) felelős alelnöki pozíciót töltötte be. 2005-től kinevezték a vállalat vezérigazgatójává. 

Az Unilever Magyarország és a Közép-Európa vállalatcsoport élén Keren legfontosabb céljai közé tartozik az Unilever márkák piacainak, kategóriáinak fejlesztése, fenntartható üzletmenet megvalósítása.
(BrandTrend)