Kategória: Aktuális.
"Ezek a készülékek a mobilról való Facebookozás új dimenzióit nyújtják." – mondta Peter Chou, a HTC Corporation ügyvezetői igazgatója – "Most bemutatott modelljeinkkel szeretnénk, ha a felhasználóink még egyszerűbben kapcsolódhatnánk a Facebookhoz, amely több mint 500 millió aktív felhasználójával világszerte a közösségi háló szinonímája lett."
A HTC Chacha és a HTC Salsa telefonon található egy Facebook gomb, mely azonnali hozzáférést biztosít a legkedveltebb Facebook alkalmazásokhoz. A gomb egyszeri megnyomásával frissíthető a státusz, elérhető a képfeltöltés, megosztás vagy a helymeghatározós közösségi alkalmazások funkciója is – pl. az aktuális hallgatott zenét az alkalmazás automatikusan beazonosítja és megosztja a Facebookon.
Az Android Gingerbread 2.3.3-as új eszközeivel és a HTC Sense legutóbbi verziójával integrálni tudja a Facebookot a mobil alkalmazásokkal. Hívás kezdeményezésekor a tárcsázó felület megmutatja a hívott fél legutóbbi állapotát, feltöltött fotóját, születésnapját. Néhány frissítés akkor is megjelenik, ha egy Facebookos barát telefonál.

A telefonban tárolt személyes adatok is azonosíthatóak a Facebookon lévő profilokkal és bővíthetőek számos Facebook widgettel is. 
(BrandTrend)