Kategória: Aktuális.
Februártól Pesztericz Péter irányítja a céget, míg elődje, Josef Ecker a vállalat ausztriai anyavállalatánál, az Osztrák Postánál kapott megbízatást, a kelet-közép-európai régió fejlesztéséért lesz felelős. 
Pesztericz Péter a Széchenyi István Főiskolán diplomázott logisztikai szakirányon. A Malévnál szerzett értékesítési tapasztalatai után a budapesti székhelyű Danton Kft.-hez került értékesítési igazgatóként. 2004-ben kezdett dolgozni a trans-o-flex Hungary Kft. jogelődjénél, a Road Parcel Kft.-nél, ő lett a cég értékesítési vezetője. Az eredetileg magyar tulajdonú vállalkozást 2007-ben vásárolta meg az Osztrák Posta, ez magával hozta a vállalaton belüli struktúra-váltást és a névváltozást is: ekkortól Pesztericz Péter az értékesítés mellett a marketing terület vezetője is lett, 2008-tól pedig az ügyfélszolgálat is a hatáskörébe került.

"Megtiszteltetés számomra, hogy épp egy ilyen izgalmas időszakban vehetem át a cég vezetését" – mondja kinevezéséről Pesztericz Péter.

"Terveink között szerepel, hogy bővítjük szolgáltatás-portfóliónkat, a webáruházas megrendelésekből generálódó magánszemélyeknek címzett kiscsomagos volumenben szeretnénk erősödni. Ezzel együtt a kereskedelmi viszonylatban szállított csomagos és nagyobb terjedelmű raklapos küldeménykézbesítés is kiemelt szolgáltatásunk marad, megerősítve ezzel kombinált áruszállítás pozíciónkat a belföldi piacon. Ezeken túlmenően új nemzetközi desztinációkat tervezünk bevezetni, a meglévő öt mellett további nyolc európai országba szállítunk majd csomagokat. Várhatóan ez évben új telephelyre költözik cégünk, és új, online adatforgalmat biztosító eszközök beszerzésére is sor kerül. Célunk változatlan: megkerülhetetlen és nyereségesen működő középvállalkozás legyünk a belföldi és az európai csomaglogisztikai piacon." – tette hozzá az új ügyvezető igazgató.
(BrandTrend)