Kategória: Aktuális.

2010. októberben a multinacionális Randstad és a budapesti székhelyű ProfiPower egyesülésével jött létre Magyarország legnagyobb személyzeti tanácsadója, mely a közös kommunikáció megvalósítására tender keretében keresett partnert. 

A meghívásos tenderen a Sakkom Interaktív marketingkommunikációs és pr ügynökség nyerte el az egy évre szóló megbízást, amely pr tanácsadást, sajtókommunikációt és közösségi kommunikációval kapcsolatos feladatokat foglal magában.

"Ajánlás alapján hívtuk meg a Sakkom Interaktívot a tenderre, melynek döntő pontja – az árajánlatok összehasonlítását követően – a személyes prezentáció volt. Az ügynökség egyedi és kreatív ötletekkel állt elő, ezért esett rájuk a választás" – ismertette a döntés hátterét Varga Balázs, a Randstad online marketing menedzsere. 

A Sakkom Interaktív számára ismert terep a HR világa: 2004 óta együttműködik hazánk vezető HR megoldásokat szállító cégével, a NEXON-nal, emellett a pr ügynökség felel a Jobinfo.hu állásszemléző oldal kommunikációjáért is. 
(BrandTrend)