Kategória: Aktuális.
A fiatalok 32%-os szavazati aránnyal győztek, és olyan televíziós műsorvezetőket előztek meg kategóriájukban, mint Erős Antónia, Ördög Nóra, Till Attila vagy Süveges Gergő. 
A Blikk Év Embere választás olyan személyiségeket hivatott díjazni, akik az ország nyilvánossága előtt kiemelkedőt alkottak, és akiket példaképnek lehet állítani a közvélemény elé.
Kapcsolódó hír, hogy a Story Értékdíját televíziós kategóriában szintén Cseke Eszternek és S. Takács Andrásnak, az On the Spot riporterpárosának ítélte oda a szakmai kuratórium. Szombat este immár tizenkettedik alkalommal osztották ki a Story Ötcsillag Díjátadó Gálán az Érték- és a Közönségdíjakat. 

spektrumtv2

A díjat a kuratórium tagja, Vitray Tamás adta át, aki hosszasan beszélt a fiatalok munkásságáról, a digitális újságírás műfajáról, és arról a sok helyszínről, ahol Eszter és András alig másfél év alatt filmet készített. A fiatalok boldogan és meghatottan vették át a Story Értékdíjat, és több alkalommal is köszönetet mondtak a Spektrum TV egész stábjának, hogy a csatorna lehetőséget adott nekik és mindvégig bízott, hitt bennük és a műsor sikerében. 
(BrandTrend)