Kategória: Aktuális.

A Vodafone Magyarország tudhatja magáénak a leggyorsabb mobil adathálózat címét, hiszen a legnagyobb le- és feltöltési sebességet és a leggyorsabb webböngészést a hazai mobilszolgáltatók közül a Vodafone hálózatában mérték. A Vodafone a kiváló eredményekkel párhuzamosan az EU-elnökségre készülve is komoly fejlesztéseket hajtott végre. A több napot hazánkban töltő delegációk pedig a belvárosi 4-5 csillagos hotelekben élvezhetik a villámgyors mobilnetezés élményét. Mindemellett Magyarország elsőként létrehozott mobilinternetes szupersztrádája, a 21 megabites elméleti maximális letöltési sebességet nyújtó HSPA technológia is a magyar európai uniós tisztviselők és külföldi diplomaták rendelkezésére áll a Belvárosban.

 "A 2010 májusa óta tartó folyamatos növekedésnek köszönhetően az aktív adat előfizetések tekintetében a Vodafone a 2010-es év nyertese az NMHH adatai szerint a legmagasabb, 49,2%-os ügyfélszám növekedéssel. Kiváló mobiladat hálózatunknak köszönhetően, valamint a hazai piac legszélesebb okostelefon-kínálatával igyekszünk megteremteni a gyors, egyszerű és kényelmes mobilinternetezés lehetőségét minden felhasználónk számára, így a hazánkban tartózkodó európai uniós delegációk tagjainak is." – emelte ki Dr. Beck György, a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója.

A P3 Communications mérésének módszertana megismerhető, illetve az eredményéről kiállított hivatalos tanúsítvány letölthető a P3 Communications oldaláról.
(BrandTrend)