Kategória: Aktuális.

Újítással jelentkezett a BKF a szakirányú továbbképzési szakjain. Egyedülálló módon a Főiskola vállalta, hogy visszafizeti a befizetett tandíjat, amennyiben azt a képzést abbahagyó hallgató az oktatás első négy hetében igényli.

A garanciát már a tavalyi szemeszterben is bevezették, így idén már a tapasztalatokat is tudta elemezni a Főiskola. Az elmúlt félévben a szakirányú továbbképzési szakokra 277 első szemeszteres hallgató jelentkezett, ebből 10-en (mindössze 3,6%) jelezték, hogy élnének a visszaigénylés lehetőségével. A visszaigénylési eljárás során a minőségbiztosítás egyik fontos elemeként a BKF felmérte a képzésmegszakítás okait. Mint kiderült, az okok sokfélék: a döntést többnyire a magánéleti vagy a munkahelyi körülmények váratlan megváltozása, néhány esetben a képzési tartalmat illető tájékozatlanság, a rossz választás befolyásolta. Ezek az információk, és a képzésre vonatkozó visszacsatolások eljutnak a szakvezetőkhöz, így az eljárás hozzájárul a képzések kiemelkedő színvonalának fenntartásához.

A szakirányú továbbképzések magas szintű, diploma utáni képzések, a hallgatók legfőbb elvárása a munkában is azonnal használható, gyakorlati tudás, ezért a képzéseken az adott szakmák elismert szakemberei oktatnak. A BKF diploma utáni képzéseinek honlapján, a http://tovabb.bkf.hu oldalon további információk találhatóak a szakirányú továbbképzésekről és mesterképzésekről. Aki élőben is szerente tájékozódni, az megteheti február 10-i nyílt napon, ahol a mester- és a szakirányú továbbképzési szakokról lesz szó.
(BrandTrend)