Kategória: Aktuális.

A februártól már folyamatosan új videófilmekkel jelentkező kkvguru.hu szakterületükön többéves, vagy több évtizedes gyakorlati tapasztalattal felvértezett szakértőket kért fel egy-egy téma kifejtésére.

Toth_Gabor_kkvguru

Tóth Gábor, a kkvguru.hu portál tulajdonosa még a Gazdasági Rádió  kereskedelmi igazgatójaként szembesült azzal a problémával, hogy  mennyire nehéz folyamatosan elfoglalt cégvezetőként a hazai kkv-szektor sajátosságait figyelembe vevő, hiteles és naprakész ismeretanyagot találni a magyar médiapiacon.

A kkvguru.hu portál újszerű megközelítésben, pár perces videófilmeken keresztül juttatja el a legfrissebb információkat a portál látogatóinak.

kkv_guru_hu

A videókhoz kapcsolódóan szakmai anyagokat, gyakorlatban hasznosítható dokumentumokat és szerződésmintákat is találhatunk a honlapon. A portál érdekessége, hogy kifejezetten a kis- és középvállalkozások cégvezetőinek készül, így elsősorban a vállalkozások felső- és középvezetőinek szempontjából járja körül a cégvezetéshez kapcsolódó egyes kérdéseket, problémákat kilenc különböző témakörben. A portálon megtalálhatók a legidőszerűbb válaszok az üzleti informatikától kezdődően, a pénzügyeken keresztül az értékesítési problémák megoldásáig. 

A csaknem egy éves előkészítés után elrajtoló kkvguru.hu portálon 26 szakértő közel 70 videófilmjét  tekinthetjük meg, kilenc témakörben. A jog- és szabályozás, az értékesítés, a marketing és kommunikáció, az adózás, pénzügy, az üzleti informatika, a személyügy,  munkaügy, a cégvezetés, stratégia, a pályázatfigyelés mellett önálló felületet kaptak  az üzleti kapcsolatépítés technikáit bemutató videófilmek is.
(BrandTrend)