Kategória: Aktuális.

A Hyundai Rüsselsheimben (Németország) található kutató-fejlesztő központjából származó ix20 az ix35 után immár a márka második európai modellje, amely a márka új, "folyékony szobrászat" formanyelvét alkalmazza.

resized__600x400_ix20_front
Hyundai ix20

 Az ix20 elnevezés az új modell crossovereket idéző sokoldalúságára utal: az autó egyszerre tölti be a funkcionális személyszállító jármű szerepét, és kínál dinamikus vezetési élményt.

ix20_rear
Hyundai ix20

Az ix20 európai forgalmazása 2010 negyedik negyedévében veszi kezdetét, és erre a modellre is érvényes lesz a Hyundai forradalmi Triple 5 csomagja, amely ötéves, kilométer-korlátozás nélküli általános garanciát, öt év asszisztencia-szolgáltatást, valamint öt éven át évenkénti ingyenes átvizsgálást foglal magába.

A Párizsi Autószalonon egy másik modell: az új i10 is első ízben mutatja meg magát a világ nyilvánossága előtt. A Hyundai népszerű városi autójának felfrissített változata látványosabb, jobban felszerelt, és az eddigieknél is versenyképesebb lett – a módosítások sorában külön említést érdemel az új 1,0 literes benzinmotor, amelynek a CO2-kibocsátása csupán 99 g/km.

A párizsi kiállításon emellett a Hyundai a Blue DriveTM környezetvédelmi program legfrissebb újdonságait is bemutatja.
A vállalat globális vezető szerepre törekszik a környezetvédelmi technológiák terén, és az új modellek minden bizonnyal tovább javítják az Európában forgalmazott Hyundai járművek átlagos károsanyag-kibocsátási szintjét.

A Hyundai az idei seregszemlén a tavalyinál 66 százalékkal nagyobb alapterületű standot épít fel, megfelelő teret adva gazdag modellkínálatának és az új technológiai megoldásoknak.
(BrandTrend)