Kategória: Aktuális.

Mindeközben a T-Home és a T-Mobile Paletta kampányának keretében a popsztár legújabb videoklip forgatására is lehet még jelentkezni. A nemzetközi produkcióban megvalósuló felvételre szeptember 12-ig lehet pályázni a www.katyklipje.hu oldalon megadott feltételek szerint. A pályázóknak önmagukról, a bennük rejlő tehetségről, leginkább érdekes, értékes képességeikről kell tanúságot tenniük.

A múlt vasárnap megrendezett nyilvános szereplőválogatáson készült valamint a www.katyklipje.hu  website-ra feltöltésre kerülő videók alapján neves zsűri – Harsányi Levente, Hámori Barbara, Lakatos Márk és Lilu – 29 magyarországi rajongót választ ki, akik részt vehetnek Katy Perry videoklipjének forgatásán. A zsűri szeptember 13-ig választja ki a leginspiratívabb szereplőket.

Az utánozhatatlan stílusú énekesnő két éve robbant be köztudatba és azóta a popzene átalakulásának egyik előfutára.

Katy_Perry_fireworks

Provokatív dalaival vált ismertté, bár családi gyökerei nem ebbe az irányba vitték. Katheryn Elizabeth Hudson néven született 1984. október 25-én Santa Barbarában. Két lelkipásztor középső gyermeke, gospel- és egyházi zenén nőtt fel, a templomi karban énekelt. Első albumát 2001-ben vette fel, amely dzsesszesített egyházi keresztény dalokat tartalmazott.
Azonban hamarosan talált egy Queen albumot, ami nagy hatással volt rá.
2004-ben már teljes gőzzel belevette magát a popiparba, és kialakította erőteljes, rock elemekkel felturbózott zenei stílusát, amihez legtöbbször meghökkentően őszinte dalszövegek és – sokak szemében – némi tiszteletlen magatartás is társult.

A tiszteletlen hozzáállás mára már Katy védjegye lett.
ő a tehetséges lány a szomszédból, elbűvölő kisugárzással. Kritikái között gyakran olvasni hasonlókat, mint hogy "a legokosabb, legviccesebb, legbelevalóbb lány, aki ráadásul istenien néz ki. Egy szupernovát látsz száguldani, és az Katy szupernovája jelenleg."

Jól viseli, hogy plakátjai a tiniszobák falát díszitik, és nem csupán zenéje miatt, hanem erőteljes egyénisége és kifinomult divatirányzata miatt is. "Soha nem akartam értéktelen dolgokkal ismertté válni" – vallja stílusáról -, "de szeretném, ha az emberek tudnák, hogy remekül mulatok közben."

Efelől semmi kétség. Már 2008-as indulásakor is nem csupán a közönség fülét, hanem szívét is meghódította fura, ám ellenállhatatlan dalaival és megjelenésével.

Ám Katy hangja és kisugárzása sehol nem érvényesül annyira, mint a koncerteken. Szüntelen energiája árad a közönség felé, s közben olyan mulatságokra is marad ereje, mint óriási, felfújható epreket dobálni a közönségnek.

Új albuma, Teenage Dream címmel a napokban jelent meg. "Amikor turnéztam, azt szerettem volna, ha a közönségem többet táncol. Ezért olyan anyagot írtam, ami mozgásra ösztönzi az embereket anélkül, hogy fel kellene adnom a mondanivalómat."
Az albumot megelőző első kislemez, a California Gurls vitathatatlanul 2010 nyarának legnagyobb slágere.

"Nem tudom letagadni, honnan jöttem." – mondja Katy Perry amikor új lemezéről beszél. Úgy gondolja, hogy egyre inkább visszatér kaliforniai gyökereihez, vissza Santa Barbaraba, ahol még sztárrá válása előtt ismerték.  Mielőtt arról énekelt, hogy megcsókolt egy lányt, és még élvezte is, és mielőtt eladott több mint 5 millió példányt debütáló albumából, 22 millió digitális letöltés mellett.

A budapesti koncertre jegyek szeptember 3-án 10 órától kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és www.ticketpro.hu országos hálózatában.
(BrandTrend)