Kategória: Aktuális.

Az elmúlt évben közel 300 pályázatot tömörítő verseny honlapjaira idén is szavazhat a nagyközönség a kiírás lezárását követően a pályázati honlapon www.azevhonlapja.hu

"Mivel az online tér egyre teljesebben és mélyebben, egyre bonyolultabb módon szövi át mindennapi életünket, így számos újítással hirdetjük meg idén is a Pályázatot!" – mondta Béres Ferenc Attila, a Pályázat projektvezetője.

ev_honlapja_2010_fej

Az idei évben – a tavalyi évhez hasonlóan, a változó igényeknek megfelelően -, a szervezők újabb kategóriákat állítottak fel, illetve bizonyos kategóriákat kettéválasztottak többek között ilyen újítás az e-learning és az oktatási kategória, a vendéglátás és turizmus, valamint az önkormányzati és kormányzati oldal különválasztása is.

Az "Ifjúsági" kategóriában idén is díjmentesen indulhatnak a jövő nemzedékének tagjai.

Kategóriánként egyetlen honlap lehet "Az Év Honlapja". Különdíjjal jutalmazhatja a szakmai zsűri azokat a honlapokat, amelyek az adott kategóriában, holtversenyben végül alulmaradnak. Azokat a kategóriájukban kiváló honlapokat, amelyeket a zsűri kiemelkedőnek, érdemesnek tart, pedig az ún. Minőségi díjban részesítheti. ők egy éven keresztül viselhetik "Az Év Honlapja – 2010 Minőségi Díj" logóját!

Az Ifjúsági kategóriát, idén is a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelem és marketing szakos hallgatói értékelik.

"Minden jel arra utal, hogy a hazai vállalkozások egyre szélesebb köre ismerte, illetve ismeri fel az internetben rejlő lehetőségeket. Ma már az is egyértelmű, hogy a cégek költségvetéseikben egyre komolyabb erőforrásokat csoportosítanak át az online területre." – nyilatkozta Varga István, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja, a Pályázat alapítója.

A ünnepélyes díjátadóra 2010. december 2-án este kerül sor Budapesten, a Hotel Helia-ban.
(BrandTrend)