Kategória: Aktuális.

A howislifetoday.com közösségi oldal júliusban indult, lehetőséget nyújtva a felhasználóknak arra, hogy hazai és külföldi cikkeket, videókat és blogbejegyzéseket osszanak meg annak alapján, hogy azok pozitív vagy negatív módon hatnak-e aznapi hangulatukra.

today

A jelenleg magyar és angol nyelven futó friss projekt a Pcmag.com tetszését is elnyerte. Az amerikai portál összegyűjtötte az év legújabb és legjobb weboldalait és webes trendjeit, valamint a régi, de legkedveltebb portálokat. A weboldalakat a klasszikus, már jól ismert webalkalmazás, szabadidő, információ, hírek, vásárlás, társadalom, technika, valamint az ugyanezen kategóriák szerint rendszerezett, felfedezetlen induló projektek osztályaiba sorolták be. A top 100-as lista "Felfedezendő: Hírek" csoportban a magyar fejlesztésű howislifetoday.com szerepel.

Az amerikai portál cikke kiemeli, hogy a látogatók howislifetoday.com közösségi oldalra feltöltött cikkekre, bejegyzésekre szavazhatnak az alapján, hogy  véleményük szerint azok pozitív vagy negatív töltetű hírek-e. A howislifetoday.com ezekből a voksokból készít egy olyan mutatót, amely szemlélteti, hogy az adott nap szép vagy épp borús. Előnyként fogalmazza meg továbbá, hogy külön statisztika jelzi órás, heti és havi rendszerességgel, hogy milyen volt az elmúlt időszak közhangulata.

A friss magyar fejlesztés magyar és angol nyelvű megjelenésével a hazai és külföldi piacot is megcélozza. A projekt létrehozói folyamatosan dolgoznak a weboldal frissítésén. A közeljövőben a még szélesebb rétegek elérése érdekében a howislifetoday.com több nyelven futó verzióját is ki szeretnék fejleszteni.
"Közösségi portálunkat még csak idén júliusban indítottuk el, ezért megtiszteltetésnek érezzük, hogy az amerikai Pcmag.com egyetlen magyar oldalként, a "Felfedezendő Hírek" kategóriában épp a mi projektünket említi meg. Az alkalmazás még csak két hónapos múltra tekint vissza, de egyre növekszik látogatottságunk és, mint a fenti példa bizonyítja már az Egyesült Államokban is felfigyeltek ránk." – hangsúlyozta Kristóf Mihály, a projekt vezetője.
(BrandTrend)