Kategória: Aktuális.

A már megszokott banki szolgáltatásokon és tanácsadáson, valamint az aktív kikapcsolódást biztosító K&H sportteraszon kívül a K&H Csoport idén egy különleges óriás széffel és hasznos nyereményekkel készül a fesztiválra. 

A "K&H széf Menő Manóval" nyereményjátékban a kérdésekre helyesen válaszolók 4 számjegyű kódot kapnak, amely a széf kinyitásához szükséges. A szerencsések többek között akár sátor-nagytakarítást nyerhetnek, vagy Erős Manó nyakából nézhetik végig kedvenc koncertjüket.

A K&H széf kinyitásával bárki megpróbálkozhat, mindösszesen okosan kell döntenie, és jó választ kell adnia egy kérdésre, hogy megkaphassa a széf kinyitásához szükséges 4 jegyű kódot. Azok a játékosok, akik helyesen válaszolnak a feltett logikai és tájékozottsági kérdésekre, megnyerhetik a Menő Manó által a széfbe rejtett nyeremények egyikét, amely jó szolgálatot tehet a fesztiválozás során. A széf többek között kellemes hűsítőkön és túlélődobozokon kívül olyan értékes szolgáltatásokat is rejt, mint Erős Manó őrző-védő, illetve a koncertek ideje alatt nyakba vevős szolgálata, vagy éppen Manci néni alapos sátortakarítása. Akik sátor vagy takarítandó dolog nélkül érkeznek, azok cserébe egy felmosó vödörnyi K&H koktélt kapnak, amit barátaikkal közösen fogyaszthatnak el – Manci néni szigorú felügyelete mellett. Annak sincs oka aggodalomra persze, akit a bulizás heve esetleg távol sodor a K&H széftől, ugyanis a Sziget bármely pontján próbára teheti szerencséjét a mozgó Menő Manók segítségével.

"Reméljük, hogy a szigetlakók hasznát veszik Menő Manó ajándékainak, melyeket kimondottan a fesztiválozáshoz választottunk. Úgy gondolom, hogy a Sziget ideje alatt bármelyik kint lakónak jól jöhet egy alapos sátortakarítás vagy éppen egy Erős Manó, aki a nyakába kapja a koncertek alatt a szigetlakót, hogy felhőtlenül tudja élvezni a bulizást. A Szigeten való megjelenés a K&H számára egy hosszú távú szponzorációs stratégia része, így immár 6. éve büszkélkedhetünk a Sziget Bankja címmel. Bízom benne, hogy jelenlétünkkel idén is sikerül örömet szereznünk a fesztiválozóknak.” – mondta Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója.

A Sziget Bankja, a szokásokhoz híven, a kihelyezett bankfiókban 10 órától 18 óráig várja hasznos tanácsokkal a fesztiválozókat, akiknek ezen kívül a nap 24 órájában tíz készpénzfelvevő automata is rendelkezésükre áll.

A K&H sportterasz idén hatodik alkalommal biztosít sportolási, illetve felfrissülési lehetőséget a szigetlakók számára. A hűs oázis mindennap 10-től 19 óráig folyamatos rekreációs programokat kínál a Honvéd-üdülő területén. A K&H sportteraszon olyan szórakoztató sportolási lehetőség közül lehet válogatni, mint a beach rögbi, jorkyball, lábtengó, parkröplabda, tenisz, kötélhúzás, asztalitenisz, tollaslabda, lábtoll-labda, gólyalábas foci, beach ball, baggy, csocsó, darts, petanque, vagy az asztali hockey. Néhány sportágban, mint például a kispályás labdarúgás, strandfoci, strandröplabda vagy kosárlabda, a fesztiválozók magyar írók, zenészek, politikusok, és több neves médiaválogatott részvételével közösen is játszhatnak a körmérkőzéses tornák alkalmával. Az extrémebb sportok kedvelői sem fognak unatkozni, ugyanis a klasszikus sportokon kívül mászófal, rodeo rafting, euro bungee és 3D karika is várja őket a K&H sportteraszon, aki pedig erőnlétéről szeretne meggyőződni, annak a bokszgép és a szkandergép is a rendelkezésére áll.
(BrandTrend)