Kategória: Aktuális.

A Brand Camp azzal a céllal indult útjára három évvel ezelőtt, hogy hozzájáruljon a párbeszéd kialakulásához a marketing, a kommunikáció és a reklám szakos hallgatók és a szakemberek között. A tábor nagy sikerű indítását tovább folytatva, szeretnénk, ha idén még több egyetemista és főiskolás hallgató használná ki a lehetőséget, hogy megismerkedhessen az igazi "brand gurukkal" 

Az Extreme Rendezvényügynökség és a Traffic BTL kiemelten fontosnak tartja a fiatalok támogatását, képzését, ezért hívta életre a Brand Camp-et, amely egyedülálló fórum a hallgatók számára életszerű, gyakorlati tapasztalat, tudás megszerzésére illetve a professzionális közeg és a piac megismerésére.

10137_3_BrandCamp

A résztvevők a három napos rendezvény alatt egészen más aspektusból közelíthetik meg marketing és reklám világát. Interaktív feladatokon, konkrét brief-eken és szituációs játékokon keresztül, aktívan nyerhetnek bepillantást az igazi nagybetűs szakmába. A résztvevők a reklámszakma "nagyágyúitól" hallgathatják meg tapasztalataikat, érdekes eseteiket, véleményüket és jövőképüket. Tanulhatnak tőlük és valós projecteken keresztül láthatják át a szakmát, életszerű problémák felvetésével pedig, végre alkalmazhatják, kipróbálhatják és továbbgondolják, amit megtanultak az iskolapadban. A háromnapos intenzív programsorozat remek alaklom a diákoknak a cégek mélyrehatóbb megismerésére és az álláslehetőségek felkutatására. Az interaktív forma a szakembereknek is remek lehetőséget nyújt a fiatal, tehetséges diákok képességeinek feltérképezésére, ezáltal a Brand Camp egyfajta informális állásbörzeként is működik.

A "My Brand Way" elnevezésű, állásbörzéhez is hasonlító program rész főként HR-rel kapcsolatos témákra fókuszál, így a diákok itt például stressz interjún vehetnek részt, személyiségtesztekkel mérhetik fel, hogy milyen jellegű munkákat tudnak leghatékonyabban végezni, beszélgethetnek a jelenlévő cégek HR menedzsereivel vagy akár pályaválasztási tanácsokat is kaphatnak.

Természetesen a kikapcsolódás is fontos szerepet kap, hiszen a Brand Beach & Bar szakmai bemutatókkal és vetélkedőkkel illetve esténként bulikkal várja a fiatalokat.

A www.brandcamp.hu oldalon lehet regisztrálni a táborra, melynek időpontja: 2010. július 21-22-23., helyszíne a Siófok, Hotel Ezüstpart. A weboldalon találhatnak érdekességeket, híreket az érdeklődők illetve folyamatosan újabb információkat a programról és az előadókról.
(BrandTrend)