Kategória: Aktuális.

"Csapatunk jelenleg 4 főből áll. A cégen belül csak a kulcsfontosságú szaktudást építettük fel, a grafikai munkák, a programozás és a rendezvényszervezés területein pedig kipróbált, magas színvonalú munkát végző alvállalkozók segítségét vesszük igénybe." – mondja Petrányi Rita.

szell_andras

"Az ESET magyarországi képviseletét ellátó Sicontact Kft.-nek április eleje óta dolgozunk, de személyesen már 5 éve foglalkozom a cég marketing és PR kommunikációjával." – emeli ki Széll András, aki a Sakkom Interaktív ügyvezetői posztjáról állt fel, miután a cégben birtokolt tulajdonrészét eladta korábbi társának. A Business Online magazin főszerkesztőjeként kezdte pályafutását, majd Kolma Kornéllal együtt megalapította és 5 évig vezette a Sakkom Interaktív marketingkommunikációs és PR ügynökséget, tavaly pedig az Év Fiatal Informatikai Vállalkozója díjra jelölték.

A PS:PRovocative vezetői a cégnév megválasztásával kifejezték, hogy a magyar ügynökségek között egyedi szemlélettel szeretnének új megközelítést adni a kommunikációnak. "Azt gondoljuk, hogy változásokra van szükség. Nem szabad bután másolni próbálni a nyugati divattrendeket, és olyan projekteket finanszírozni, melyek feltételezésekre épülnek. Meg kell hallgatni a magyarországi fogyasztók igényeit, a marketingkutatások eredményei alapján pedig folyamatosan újra kell hangolni az üzleti folyamatokat is." – mondja Széll András. 
(BrandTrend)