Kategória: Aktuális.

A Metropol modernebb, trendibb formája főként a tömegközlekedésben segíti a használatot, az olvasóknak megkönnyíti a lapozást, és akár egy kézitáskába is könnyen belefér.

Metropol_cimlap_20100104

A modern, magazinos külső mellett, hangsúlyos tartalmi változás is történt a napilapnál:
Az új Metropol négy különböző lapot egyesít egyetlen újságban. 

A Metropol hírek a hírújság hagyományait folytatja. A Metropol Sport a versenysporton kívül a hobbi és szabadidősportról is rendszeresen beszámol férfi és női olvasóknak egyaránt. A Metropol Kultúra a szórakozás, a kultúra és szabadidő témában hozza a legfrissebb érdekességeket. A negyedik "újság az újságban" a Metropol Plusz, a korábban meglévő és az újonnan indított tematikus mellékleteket jelenti úgy, mint: utazás, autózás, egészséges és környezettudatos életmód, tanulás, álláskeresés és divat. Az újságban nemcsak eltérő színekkel, hanem számokkal is jelölik majd a különböző részeket, amelyek így az olvasó számára átláthatóbbá teszik az újságot.

Metropol_kultur_20100104

"A sokkal szebb és modernebb új Metropol több oldalon, több háttéranyaggal jelenik meg, és mától a példányszámot is megemeljük körülbelül 15%-kal." – mondta el Hivatal Péter, a Metropol kiadójának vezérigazgatója. "Az új Metropolban a hírek változatosabb tálalása a mainál áttekinthetőbb feldolgozásban és könnyen kezelhetően fog megjelenni. Ezek hatására a Metropol a legmagazinosabb külsőt kapja a minőségi napilapok között."
(BrandTrend)