Kategória: Aktuális.

Florian Felst nevezték ki a Ringier Közép-Európai Divízió vezetőjének, így ő fogja ellátni az új, csoport szintű Ringier divízió igazgatói feladatait, amely a magyarországi, romániai, csehországi, szlovákiai és szerbiai Ringier vállalatok üzleti tevékenységének operatív vezetését foglalja magában.

Florian_Fels

Florian Fels ezt megelőzően az Axel Springer Polska Sp.z.o.o. vezérigazgatója és ügyvezetői testületének elnöke volt, amely Lengyelország egyik legnagyobb kiadóvállalataként 4 napilapot és 11 magazint ad ki, valamint számos internetes portált üzemeltet. 1993 óta Fels több különböző pozíciót töltött be az Axel Springernél és karrierje során szerteágazó tapasztalatokat szerzett az európai médiapiacról. 2005-ös vezérigazgatói kinevezése óta nem csupán számos új napilap és magazin elindítása fűződik a nevéhez, de ez idő alatt sikerült az Axel Springer Polskát a legjobb 20 lengyel internetes tartalomszolgáltató egyikévé fejleszteni.

Az új "Ringier Közép-Európai Divíziót" a Kiadó új stratégiájába illeszkedve a Ringier AG Group Executive Board-ja hozta létre. Ezzel a stratégiával a Ringier Csoport következetesen megerősíti márkáit, és digitális multimédiás platformokká bővíti ki azokat.

"Összhangban az új Csoport stratégiánkkal, Florian Fels sikeresen fogja tovább fejleszteni a Ringier AG Közép-Európai működését, köszönhetően mind a print, mind az online területeken szerzett kiterjedt médiatapasztalatának." – nyilatkozta Christian Unger a Ringier AG vezérigazgatója az új vállalati vezetőről.

A Ringier AG Csoportszintű Vezetői Testület tagjai Christian Unger (CEO) vezetése alatt: Florian Fels (CEO Ringier Közép-Európa), Samuel Hügli (CFO), Thomas Trüb (CEO Ringier Ázsia és New Media), Marc Walder (CEO Ringier Svájc és Németország) és Marco Castellaneta (CCO, Kommunikációért és üzleti szolgáltatásokért felelős vezető).
(BrandTrend)