Kategória: Aktuális.

A játék célja, hogy aktivizálja az interaktív játékra, közösségépítésre nyitottabb, fiatalabb korosztályt, és biztosítsa a legjobb ötletek és pályázóik minél szélesebb publicitását a nagyközönség, a magyar információs társadalom és szakmai döntéshozók felé. Bemutatja továbbá az internetben rejlő hatékony kampány- és közösségépítő erőt, teret ad a tehetséggondozáshoz és a csoportos együttmunkálkodáshoz egyaránt. 

A játék weboldalán érhető el a pontos és részletes versenykiírás, valamint a letölthető jelentkezési lap: www.legyelte.hu

Az online kampányjáték során a jelentkezők az alábbi témákban nyújthatnak be írásos programot 2009. december 21-ig, amellyel pályázhatnak a NetMiniszterelnök-jelöltségre:

– Milyen Magyarországot képzelsz el napjaink realitásából kiindulva? 
– Hogyan állítanád ennek az országnak a szolgálatába az internetet? 
– Mi az álláspontod az internetszabadság és -szabályozás kérdéseiben? 
– Miként javítanál a hazai információs társadalom egészén vagy egy területén?

net_miniszterelnok

A pályázatokat elbíráló zsűri tagjai neves online médiaszakemberek, akik kiválasztják a legalkalmasabb 10 jelöltet. Az elbíráláskor előny a jó helyzetismeret, a megvalósíthatóság, az újszerű, eredeti ötletek, a meggyőző kommunikáció, a jó kampánystratégia, kampánycél és program, az internet ismerete, valamint a szervezőképesség.

A NetMiniszterelnök-jelöltek közül az nyer, aki egy hiteles programmal a legtöbb voksot szerzi. Az szerzi a legtöbb szavazatot, aki csapatot és közösséget épít, a legkreatívabb, legokosabb és leghatékonyabb netkampányt bonyolítja le. Megismertetheti magát és kommunikációs képességét a szélesebb nagyközönséggel, és 500 000 forint pénzjutalomban részesül, valamint lehetősége lesz a 2010-es Internet és Média Hungary konferenciákon egy-egy plenáris előadás megtartására, továbbá folyamatos megjelenést biztosítanak számára a Heti válasz hasábjain, weblapjain.
(BrandTrend)