Kategória: Aktuális.

A kiadvány mindezt nem csupán a vagyon összege, hanem iparág, földrajzi elhelyezkedés és életkor szerint mutatja be. Részletesen megvizsgálták, hogy milyen változások történtek a gazdagok sorrendjét illetően, kik voltak a válság vesztesei és nyertesei.

2009-ben a kiadványba kerüléshez legkevesebb 3,6 milliárd forintra volt szükség, a 150 magyar leggazdagabb összvagyona 2305 milliárd forint.

A kiadvány a magyar gazdagok listáján kívül további érdekességekkel is szolgál. Bemutatja a világ és a régió leggazdagabb embereit, elemzi, hogy a gazdagok hogyan tudják megőrizni vagyonukat, milyen befektetési lehetőségeik kínálkoznak. Választ kaphatunk arra is, hogy a leggazdagabbak kire néznek fel, mit tettek a válság ellen, vagy mit csinálnának egymillió forinttal, ha most lennének húszévesek.

A kiadványban interjú készült a Forbes-lista egyik tagjával, és ugyanazokat a kérdéseket feltéve egy magyar gazdagnak, összehasonlítva, hogy mi a különbség egy magyar és egy külföldi gazdag között. Olvashatunk az offshore cégekről, és ami mögöttük van, valamint tanulságos sztorikat arról, hogy "Mit csináljunk, mit ne".
A fentieken kívül a "lifestyle" oldalak továbbra is érdekes információkkal látják el az olvasókat, bemutatják a gazdagok izgalmas, de sokszor elérhetetlennek tűnő világát.
(BrandTrend)