Kategória: Aktuális.

Az LG lesz a hangrendszerek egyik legnagyobb beszállítója a Volkswagen csoporthoz tartozó német Volkswagennél, a spanyol SEAT-nál és a cseh Škodánál is.

A jelentős megállapodás a két vállalat között a 2007-ben aláírt autóhifi rendszerekre vonatkozó együttműködés gyümölcse. Ezeknek a megállapodásoknak köszönhetően az LG Electronics mára az autós szórakoztató rendszerek vezető szállítójává vált világszerte.

Az LG autóhifi rendszerei megjelenítik a jármű elektronikus vezérlőegységeitől érkező információkat, illetve diagnosztikai jelentéseket adnak a különféle tartozékok (pl. hangsugárzók, az antenna, illetve más perifériás eszközök) állapotát illetően. A Bluetooth, az USB és az SD technológiák révén a felhasználók könnyedén csatlakoztathatják a külső adathordozóikat is. A készülék TFT LCD kijelzője éles képet ad, a kétvevős rendszer pedig tisztább rádióvételt tesz lehetővé.

"Az évek során az LG Electronics sikeresen bebizonyította, hogy élen jár az autóba építhető eszközök és technológiák terén. Nagy örömünkre szolgál, hogy ismét együttműködhetünk a Volkswagennel." – jelentette ki B. B. Hwang, a Business Solutions Company elnökhelyettese és vezérigazgatója.
(BrandTrend)